ArkivaNovember 2020

Bota

Azerbajxhani notë proteste Francës

Azerbajxhani i ka dorëzuar një notë proteste Francës për shkak të rezolutës së Senatit të Francës në lidhje me mosmarrëveshjen mbi Malësinë e Karabakut...

Opinion

Shëmtia e depolitizimit të vdekjes

Nga Ergys Mërtiri Është e vërtetë se mediat janë një nga sferat më problematike në Shqipëri. Ato abuzojnë, ndoshta më shumë se gjithkush tjetër me...

Opinion

SHQIPFOLËSIT KARAGJOZ ANTITURK!

Nga Savash VELIU Lufta e fundit në Nagorni Karabah mes Azerbajxhanit dhe Armenisë, e cila veç të tjerash shërbeu dhe si poligon dhe vend testues për armët...