March 18, 2024

Kosova dhe Palestina

Nga Justinian Topulli, Duhet të jesh vërtet i cekët, i pandjeshëm, apo edhe naiv, të justifikosh mungesën e solidarizimit me një popull që po masakrohet

Read More