A EGZISTON NJE AXHENDE PER TE SHPOPULLUAR SHQIPERINE PREJ SHQIPTAREVE ?

Teoria e zevendesimit te popujve eshte nje teori e austriakut Kalergji per te rritur dominimin e kapitalit nderkombetar mbi popujt e gjithe botes ; A eshte kjo e vertete per shpopullimin e shqiptareve ?

A egziston nje plan konkret per uljen e lindjeve te femijeve ne Europe dhe ne vendet e zhvilluara industriale dhe zevendesimin e popullsise se Europes prej emigranteve te vendeve te tjera te botes , aziatikeve dhe afrikaneve ?

Ndiqeni videon Vladimir Kosturi:

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne