Vladimir Kosturi

A KA PATUR ARMIQ TE GJUHES SHQIPE?

Me historianin Petro Prodani, diskutojme per nacionalizmin gjuhesor , se si manipulohen shqiptaret per te gjeneruar urrejtje ndaj turqve, grekve dhe sllaveve . A ka

Read More