Rajoni Video

Akt heroik i Hoxhes nga Drenasi: Thaçin do ta padisja për foton me Papën

Imami nga Drenasi, Osman Musliu ka kritikuar presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi, për një fotografi me Papën, që i pari i vendit mban në zyrën e tij.

Musliu ka thënë se do ta padiste Thaçin për këtë fotografi me udhëheqësin e 1.3 miliard katolikëve të botës, të shkrepur në Vatikan. Ai ka arsyetuar këtë duke kujtuar se Thaçi përfaqëson të gjithë qytetarët e Kosovës, dhe se presidenca është e mbarë popullit.

Sipas tij, Thaçi, si president, nuk guxon të bëjë dallime fetare.