Shqiperia

Altin Goxhaj: Avokat i Popullit Perballe Mafies Sorosiane!

E dini pse Mafia Soros eshte e tmerruar qe une jam e vetmja kandidature ligjore e Opozites per Avokatin e Popullit ( e vetmja ligjerisht sepse sipas ligjit duhet te rrezohet kandidatura ime ne Parlament qe te behet njoftimi nje muaj para dhe pastaj te fillojne procedurat dmth pas Zgjedhjeve ? )?
Roli im ne Shqiperine e parazgjedhjeve do te ishte bombe! Por roli im ne influencimin nderkombetar do te ishte Bombe Atomike per Mafien Sorosiane te Tiranes ?
Vetem une, Basha dhe disa dhjetra vete e dine fuqine qe ka Avokati i Popullit ne raportimin nderkombetar! Pyesni ata qe merret me raportimet nderkombetare te te drejtave te njeriut ?
Sepse Avokati i Popullit ka pushtet absolut nderkombetar per te raportuar per Gjendjen e Tmerrshme te te Drejtave te Njeriut ne Shqiperi dhe rolin e Oligarkise Sorosiane ne ndertimin e kesaj Diktature perfshi administraten represive te Oligarkise, grabitjen e pronave nga Oligarkia, denimet selektive per energjine, kontrollin e Qeverise se Sorosit mbi gjykatat dhe Prokurorine, rrenimin e biznesit te vogel nga banda e taksave te Oligarkise, kapjen totale te shoqerise civile dhe mediave, demontimin e manipulimit te plote te raportimit ne anglisht nga rrjeti soros i think tankeve, rolin e turpshem te nderkombetareve per te ndare dhe vjedhur fondet me Mafien Sorosiane duke i dhene pushtet absolut Sorosit ne Shqiperi! Etj etj! Jane te tmerruar kur mendojne se nje raport ne anglisht me vulen e Avokatit te Popullit do te shkoje ne Kongresin dhe Senatin Amerikan, Parlamentin Europian, Komisionin Euroipan, ne cdo shtet te Evropes, ne cdo organizate nderkombetare te te drejtave te njeriut! Jane te tmerruar kur mendojne se KONGRESI AMERIKAN DO TE ORGANIZONTE NJE SEANCE DEGJIMORE PER DIKTATUREN E OLIGARKISE SOROSIANE TE KANABISTANIT!!!
Ata qe me njohin nga afer e dine qe mua s’me intereson aspak privatisht te jem ne ate karrike por e vetmja arsye pse e kam marre kete iniciative eshte MISIONI ANTISOROS!!!
Kjo eshte edhe arsyeja pse ju ende nuk e keni pare PREZANTIMIN E DOSJES SE ZEZE TE SOROS PER SHQIPERINE! E kam ruajtur pikerisht per kete qellim: TE JETE ME VULEN E AVOKATIT TE POPULLIT e cila e 100fishon vleren e saj .?

OPINIONE

INTERVISTA