Ambasada amerikane sulmon Iranin në Facebook

Në një kohë që SHBA-të mbështesin regjime totalitare sikur ai në Arabinë Saudite, Emiratet e Bashkuara Arabe, Izrael etj, ajo sot për herë të parë ka sulmuar në facebookun e saj në Shqipëri shtetin e Iranit.

Sulmi bëhet i koordinuar me terroristët muxhahedinë iranianë që SHBA ka sjellë në Shqipëri dhe i strehon dhe mbron për aktet e tyre ilegale dhe terroriste.

SHBA-ja vetë është një nga vendet me raportet më të rënda të të drejtave të njeriut. Në SHBA njerëzit ekzekutohen dhe policia amerikane bën masakra kundër zezakeve amerikanë. Megjithatë, SHBA ka vendosur ti tregojë Iranit të drejtat e njeriut.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne