Antiterrori te marri masa ndaj Josif Papagjonit

Pas sulmit fashist kunder Islamit nga enveristi Josif Papagjoni ka reaguar edhe intelektuali musliman Marlin Laci. Ne nje postim ne Facebook, Laci ka kerkuar qe institucionet ligjzbatuese te veprojne “mbi termat e nxitjes së urrejtjes ndërfetare nga vllaho-komunisti Josif Papajorgji në të kundërt këto provokime mund të sjellin tronditje në themel të traditës 5 shekullore së bashkëjetesës fetare në vend.”

Me poshte eshte reagimi i publicistit Marlind Laci:

 

Josif Papajorgji, publicisti i mbetur në tentativë, vllaho-komunist i ‘Zërit të Popullit’ dhe tashmë një ‘vrasës me pagesë’ i publicistikës shqiptare nga gazeta e shegertit të axhendës anti-islame Mero Baze, thërret për ‘rekonkuistë’ e revanshizim ndaj muslimanëve dhe Islamit në Shqipëri.
Në artikullin flagrant të pak ditëve më parë Papajorgji thërret për ndalimin e ezanit, për heqjen e shamive të grave muslimane e për glorifikimin e diktaturës komuniste mbi luftën kundër Islamit në veçanti.
Institucionet ligjzbatuese duhet të veprojnë mbi termat e nxitjes së urrejtjes ndërfetare nga vllaho-komunisti Josif Papajorgji në të kundërt këto provokime mund të sjellin tronditje në themel të traditës 5 shekullore së bashkëjetesës fetare në vend. / Impakt

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne