Islamofobi

Arbana Xharra terbohet pse Air Albania sherben ushqim hallall

Kompania e re Air Albania vjen edhe me nje sherbim cilesor ne drejtim te sherbimit te ushqimit. Duke perfituar nga eksperienca dhe fama e kompanise Turkish Airlines, kompania shqiptare Air Albania ofron per pasagjeret e saj qe udhetojne ne drejtim te Turqise ushqim hallall. Ushqimi hallall, per vete kualitetin e tij dhe te qenurit te shendetshem, vleresohet jo vetem nga pasagjeret e vendeve te lindjes por edhe nga shume qytetare te vendeve evropiane.

Megjithate, sipas nje postimi ne facebook, islamofobes Arbana Xharra nuk i ka pelqyer kjo gje. Islamofobja eshte terbuar fare me faktin pse air albania sherben ushqim hallall. Arbana Xharra harron se populli shqiptar eshte me shumice muslimane dhe se sherbimet e kesaj natyre vijne si pasoje e kerkesave ne rritje per ushqim hallall te muslimaneve shqiptare.

Statusi i plote: