Shqiperia

Avdi Begati nga Lushnja sot protestoi per Skenderbeun

Sot ne pergjigje te grupeve patriotike per te mbrojtur Skenderbeun nga pushtimi turk, patrioti Avdi Begati me nje grup shokesh dhe shoqesh te tij doli dhe protestoi per te mbrojtur Skenderbeun te vendi ku disa qytetare urinojne bustin e heroit tone kombetar.

Avdi Begati njihet per patriotizmin e tij lushnjar dhe heroizmin e pashembullt. Me poshte jane disa foto nga ceta e patriotit Avdi Begati ne mbrojtje te Skenderbeut.

Dhe ketu eshte fotoja e Avdi Begatit kur luftonte me pushke e me pene per memedhene dhe clironte vatanin nga Turqia:

Ketu eshte Avdiu i armatosur per te luftuar Turqine:

Me levizjen me te fundme te lushnjarit te madh Avdi Begati, duket se hordhite turke kane rene urte. Thirrja e taborrit te Avdiut me shoke ishte:

Rrofte Skenderbeu!

Rrofte Shqiperia!