Islamofobi Shqiperia

Kercenohet imam Armand Aliu nga radikalet skenderbegiste

Pas shkrimit te imam Armand Aliut ndaj idhullit te Skenderbeut, faqja e Stelian Pretashit “Feja e Shqiptarit eshte Europa” ka vazhduar me nxitje te urrejtjes fetare dhe kercenime kunder imamit shqiptar. Ai ka postuar shkrimin e imamit me titull:

“Edhe sa duhet te durojme”

Pas tij, ndjekesit e tij ne facebook kane vazhduar me kercenime terroriste kunder imamit musliman. Ja disa nga kercenimet terroriste te skenderbegisteve kunder fjales se lire ku behet thirrje per plumb kunder imamit, shkaterrim te xhamive etj. Katolik Kol Nikolla propozon qe imamin ta presin ne fyt, Dritan Lumani propozon qe ti fusin plumbin ne balle, ndersa Eliria Dimale propozon shkaterrimin e xhamise ne Tirane: