Babai i Spartak Ngjeles ka bërë thirrje për vrasje me uri të shqiptarëve

Kiço Ngjela si anëtar i Byrosë Politike të asaj kohe I shërbente me devotshmëri regjimit duke i keqtrajtuar ata në mënyrat nga më çnjerëzoret.
Një nga këto mënyra është zbuluar sot nga studiuesi, profesori dhe juristi Xhaferr Sadiku nëpërmjet të publikimi në rrjetet sociale.

Sadiku sjell në vëmendje të opinionit publik një bisedë të zhvilluar midis Kico Ngjelës dhe Tuk Jakova ku të dy së bashku bisedojnë se cfarë duhet t’ju bëjnë shqiptarëve për t’I bindur ata të zbatojnë urdhërat e Partisë.

Midis të tjerave Kico Ngjela shkruan se ata që nuk do të punon për partinë në ndërtimin e veprave do “Tu presim bukën”.

Çuditërisht sot, djali i tij Spartak Ngjela del cdo ditë në televizione sin jë amerikan I thekur dhe bën propagandë ndërsa dje, babai i tij i kërcënonte shqiptarët me bukën e gojës.

Më poshte keni bisedën e Kico Ngjela dhe Tuk Jakova:
Kiço Ngjela: Tu presim bukën.
Byroja Politike u vuri detyrime të rënda, por fshatarët nuk i shlyenin dot. Ata që nuk kishin mundësi të prodhonin, regjimi donte ti merrte punëtorë në veprat që filluan të ndërtoheshin. Mirëpo, fshatarët nuk largoheshin. Tu presim bukën, – tha Kiço Ngjela. Ashtu u bë. Komandanti nuk ia prishte Kiços./gazetaimpakt

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne