Shqiperia

Banorët e Astirit e qëllojnë me vezë, Erion Veliaj bën veprimin që nuk pritej (VIDEO)

Qindra banorë të zonës së “Unazës së Re” janë duke protestuar prej më shumë se 1 orë tek Bashkia e Tiranës.

Ata janë kundër shkatërrimit të shtëpive të tyre nga bashkia, ndërsa kanë kërkuar takim me Erion Veliajn.

Por asnjë prej zyrtarëve të bashkisë nuk ka komunikuar me ta.

Banorët janë revoltuar me kreun e bashkisë, Erion Veliaj dhe kanë qëlluar me vezë.

Pas kësaj bashkia ka vendosur të mbyllë dyert për banorët e qytetit të Tiranës, duke mos pritur asnjë prej tyre.

OPINIONE