Islamofobi Shqiperia

Besimtarët në Tiranë falin namazin e xhenazeve të Zelandës së Re (Video)

Besimtaret muslimane ne Tirane u falën namazin e xhenazeve, vëllezërve të tyre muslimanë në Zelandën e Re. Në të gjitha xhamitë e Tiranës dje u fal namazi i xhenazeve në mungese për besimtarëtë muslimanë të cilat humbën jetën në Zelandën e Re si pasojë e një sulmi terrorist.

Në fakt ky veprim është ngushëllues për shqiptarët paqedashës pasi asnjë reagim serioz nuk erdhi nga drejtuesit e vendit, të cilët janë gjithmonë të gatshëm të reagojnë edhe në sulmin më të vogël ndaj vendeve perëndimore. Por që mesa duket vdekja e muslimanëve në një faltore nuk u ka bërë fare përshtypje, ose ka të bëjë me largësinë dhe sulmi ka qenë ‘jashtë fushës së ndjesisë së tyre’.

OPINIONE