KategoriLibra

Kultura Libra Opinion

Politika e Ferexhese

POLITIKA E FEREXHESË
Jehona Study Center
Joan Wallach Scott
The Politics of the Veil
Përkthyer nga:
Klodiana Smajlaj
Korrektuar nga:
Olsi Jazexhi

Libra

Sami Frashëri / V E P R A   9 

Sami Frashëri / V E P R A   9 Titulli i origjinalit: Ch. Samy-Bey Fraschery KÂMÛS AL-A’LÂM Shënim Këtë vepër e botojmë me numrin rendor 9 për...

Libra TE TJERA

Libër: Përtej Jeruzalemit

Autori:Peter Stockton Shqipëroi: Nermin Bergzade Redaktoi: Rezart Beka Përkujdesja Grafike: Julian Korça @Peter Stockton 2008 Të gjitha të drejtat të...

Libra

Libër: Algjeria e Zbuluar

Mënyra se si njerëzit vishen, bashkë me traditën e veshjeve dhe stolive që zakoni përfshin, përbën formën më të dallueshmë të unikalitetit të një...