Rajoni

Deklaratë shokuese e Koztias

Ish-ministri i Jashtëm grek Nikos Kotzias ka bërë një tjetër deklaratë shokuese lidhur me implikimin e zyrtarëve grekë në një rrjet të trafikimit të organeve të fëmijëve.

Gjatë një interviste ai foli për 93 raste të tilla dhe diplomatë të cilët përfunduan në burg pas denoncimit nga Ministria e Jashtme.

Kotzias deklaroi: NUK PAJTOHEM SE NUK KEMI BËRË ASGJË. 93 RASTE I KAM DËRGUAR PROKURORIT PËR SHKELJE TË KODIT PENAL PËR DISA DIPLOMATË QË TANI KANË PËRFUNDUAR NË BURG SEPSE LËSHUAN VIZA PËR TË MITUR TË PASHOQËRUAR. A E DINI SE ÇFARË DO TË THOTË VIZA PËR FËMIJËT E PASHOQËRUAR? DO TË THOTË TRAFIKIM ORGANESH. VETËM SE SHPËTOVA DISA SHPIRTRA FËMIJËSH DO FLE I QETË DERI NË FUND TË JETËS.

 

OPINIONE

INTERVISTA