Opinion

DEXHALLI DHE VAKSINA..!

 Savash VELIU

Nga paralajmërimet e Muhammed Mustafasë është bërë me dije se në ‘’Ahir Zaman’’ do të dal ai Mesihu i rrejshëm DEXHALLI që tani veç ka dalur Ashiqare derisa njerëzit e sotëm ende shtirren kinse nuk e kanë parë atë ‘’qorrin me një sy’’!

‘’AHIR ZAMAN’’ ose KOHA E FUNDIT para Kijametit, është Koha kur do e jetojmë të prezantuar padyshim keq në qenien e keqësisë dhe ligësisë së Mesihut Dexhall apo ndryshe Antikrishtit ose GLOBALIZMIT DIXHITAL të Rirenditjes Botërore për 10 vitet e ardhshëm.

Sot para njerëzve është paraqitur haptazi Antikrishti dhe shumica e njerëzve janë të përgjumuar nga pushtetet me mediat e tyre të kontrolluara nga SOROS dhe Bill Gejts, dy psikopatëve më të mëdha të kohës së re që tërë njerëzimin e detyruan në pritje të antikrishtit – dexhallit si një qenie me tipare njerëzore, akt që nuk korenspondon as nga larg e as nga afër me vërtetësin biologjike sepse është naive të pritet një qenje e tillë kotësisht kur dihet se ‘ai’ nuk ështe qenje njeri por është’ ‘’Gjendje ose Situatë’ e krijuar nga mediat sioniste manipulative si luftë speciale që bombardojnë me lajme të rreme për çdo ditë duke sajua shifra të trilluara të vdekshmërive dhe prekshmërive nga një virus fantazmë e pa zbërthyer nga përmbajtja laboratorike, e çështë më qesharake ata kanë shpi(fur)kur gjojase edhe një vaksin të cilësis poashtu që nuk i dihet përmbajtja brenda saj?! Njerëz të cilët nga padija apo injoranca e thellë lojalisht kanë rrënë në kurthin djallëzor të shteteve të tyre duke vepruar si të çartur pas vaksinës ngase ajo shihet si zot shpëtues nga plandemia pasi atë populli e pason verbërisht duke i shkuar pas sikur; ‘Cjapi te Kasapi’!

Dhe vërtetë, i tërrë ky cirkus zhvillohet brenda një shoqërie të hutuar e të manipuluar nga mediat politike të shteteve të tyre që kanë dizajnuar artificialisht një ‘Gjendje’ apo siç thamë ‘Dexhalin’. Ajo së pari arrihet duke i futur në turbulenc të ‘’panic-atacks’’ të mashtrohenë njerëzit mendjeleht e pastaj njerëzit me iman të dobët të urdhëruar t’iu nënshtrohen truqeve perfeksioniste të tyre që e kanë pranuar ‘atë’ për zot shpëtues! Dhe ja shihni si njerëzit të hutuar e të manipuluar gatise i janë nënstruar ‘gjendjes’ së krijuar pa asnjë provë shkencore të ekzistencës së një virusi të tillë apo Plandemisë vrasëse në botë, sepse të gjitha mediat e lartpërmendura kanë të njëjtin pronar cenzurues që çdo lajm nga terreni i vërtetësisë nuk përputhet me truqet e tyre i anatemon duke i forsuar lajmet e tyre ‘Live’ të servuara vetëm nga ata.

Sot njerëzit janë të sulmuar nga dy versione agressive për jetën e tyre. Versioni zyrtar i establishmentit që e ofron media tradicionale dhe versioni i dyshuesve që kanë fuqi mentale për të dyshuar e hetuar mbi fakte dhe prova.

Mediat dexhaliste përplotë fitne dhe huti me shifra tejet trishtuese nuk janë gjë tjetër pos Top Lajme alarmuese të lansuara për çdo kohë 7/24 duke krijuar pamje dramatike e panikuese që fusin frikë psikologjike të servuar bashkë me panikun për vdekje momentale për të arritur qëllimit djallëzor mbi njerëzit ti detyrojn me vrap si të çartur pas vaksinave sikurse ajo do ti siguroj me garanci jete, ’’nga kush’’??!!!

Shumica e njerëzve kanë marr dozën e duhur të ngritjes së adrenalit nga kurthet e tyre soroso-gejtiste të sforcuara me institucionet e brengosura shtetërore të parapaguara për të manipuluar me masat e gjëra popullore vetëm t’i sigurojnë vetes pushtetin nga të lartpërmenduarit që me emergjenc të shpejtojn ‘në ndihmë’ qytetarëve të frikësuar për vdekje të mobilizuar për vaksinim kolektiv pa llogaridhënie se çfarë injektojne në trupat e tyre të ekspozuar vaksinimit kafshërisht. Fatkeqësisht në mesin e tyre ka edhe musliman pa asnjë sens islami sepse me kohë nuk janë kujdesur të njohin ‘dexhallin shpëtues’ sepse ishinë të preokupuar me dynjan materiale duke haruar se ‘po ata’ që i bën të varshëm pas parasë së dexhallit dita do vjen kur do tua paguajn haraçin ndaj tyre duke i shtrirë si kurban para ‘’alltarit të vdekjes’’ sepse do frikësohen të humbin dynjan bashkë me pasuritë e grumbulluara pa llogaritur si e kanë fituar ato! Pra, Dexhalli apo Gjendja e krijuar vjen dhe godet të hutuarit e kohës që është mjeti i vetëm i lig i tij nga do ti godet të hutuarit ashtu të shtrirë si viktima para kasapit sepse nuk ishin të gatshëm të përballen me dexhallin.

A nuk tha i Madhi Zot juve; ‘’O Njerëz! Nuk lash armik më të hapur ndaj jush se Shejtanin lanet, i cili nuk ka asnjë çikëz fuqi fizike tju dëmtoj përpos Vesveses dhe Huti futjes mbi ju! A nuk mjaftonin këta fjalë të Zotit të Madh e të shohësh realitetin se je i sulmuar nga një armik i padukshëm që të cyt (të fut vesvese) në huti dhe panik i frikësuar për vdekje!!!

Me ne fund kujtoni se; Muhammed Mustafau nuk është deklaruar me; o musliman’’, as ‘’o besimtarë’’, as ka deklaruar; ‘’o ithtarët e Muhammedit, savs’’, por ka ftuar mbarë njerëzimin, madje edhe më shumë se kaq i ka ftuar të gjithë njerëzit dhe xhinët!

O njerëz nuk ka ekzistuar sprovë më e madhe në Tokë prejse Allahu i Madhëruar i ka krijuar pasardhesit e Ademit se sprova e Dexhallit apo Gjendjes së Keqe që është përfytyruar para juve duke ju strukur për muri si peng të injorancës tuaj duke vrapuar si gomari pas karotës. “Nuk ka gjetur shejtani derë më të mirë tek njeriu se injorancën e tij”. Epërsia e njerëzve matet me anë të diturisë dhe vigjilencës së tij në situata të vështira. Injorantët (xhahilët) janë armiq të vetvetes por janë edhe armiq që dëmtojnë të zgjuarit përreth vetes.

… Prandaj. Mba mend. Kjo është ‘’Fundi i Marëzisë’’ o njerëz! O binduni o vdisni si qenë të përgjumuar nga vaksinat pa zgjimë!

Pra njerëz, zgjohuni nga gjumi i letargjisë agonike duke i bojkotuar si gjithë bota e ndershme vaksinat me protesta masive ngase ata që ua kontrollojnë mendjen janë në ‘gjendje’ të bëjnë çmosë të arrijnë te qëllimi i tyre i lig siç deklarohet hapur i ligu bill gejts, se njerëzit duhet elimnuar ngase janë mbingarkesë e botës! Këtë e arritën të bëjnë parardhësit e gejtsit më pare me dy Luftërat Botërore kur së pari herë u përdorën gazrat helmuese duke eliminuar mbi 20 milion njerëz e pastaj sërish nxitën luftën duke eliminuar 50 milion njerëz me gazra dhe bomba atomike. Janë monstrumat të njëjtë që do provojnë ta bëjnë sërish vrasjen e njerëzve me viruse dhe vaksinime të dyshimta sikur ndaj kavijet laboratorike pa u bërë vonë fare për jetët tuaja. Dhe ndoshta do të jeni njerëzitë e gjeneratës së fundit që do ecni normal mbi këtë ruzull tokësor!

OPINIONE