Bota

Dhjetëra palestinezë arrestohen nga ushtria izraelite

Në sulmet ushtarake të ushtarëve izraelitë, 20 qytetarë palestinezë u arrestuan në Bregun Perëndimor dhe katër peshkatarë në brigjet veriore të Rripit të Gazës.

Trupat sioniste arrestuan dhjetëra civilë palestinezë, përfshirë edhe Nasrin Dejat, gruan e Ahmed Atvan, përfaqësues i Kudsit në Kuvendin Legjislativ Palestinez në bastisjet e ndodhura në qytetet Nablus, Xhenin, Kuds, Ramallah, Betlehem dhe Jerikos. Gjatë një konflikti midis palestinezëve dhe pushtuesve sionistë në kampin Shafat në verilindje të Kudsit të okupuar, janë plagosur dhjetëra palestinezë./ PT