Opinion Shqiperia

E shkuara shitet si e ardhme, ambasadoret duartrokasin

Nga Basir Collaku:
E shkuara shitet si e ardhme, ambasadoret duartrokasin…Gj.K..PD te qortoje zgjatimet..
Kapja, ose Mosleshimi i drejtesise, vazhdon..
Perparim Kalo, Gjyqtari i sot-dektetuar i Gjykates Kushtetuese, nder te tjera ne kontributin e tij per drejtesine ka edhe mesimdhenien per Artin Ushtarak te Partise, nen komandant Enverin, dhe kjo Perfaqesim i Organizates se Rinise nuk do jete lende, por do te jete, modernizim i fjales, shoku sekretar i rinise besoj…Po ata te shkolluar jashte, çfare motivi kane, kur jane gjithnje vartes te sistemit te vjeter. Kur jane gjithnje jashte perzgjedhjes. Besueshmeri me llogje bejne dhe politika e Ambasadat. Konkretisht kemi rrethin..
Reforma vazhdon…
Partia Demokratike duhet ta qortoje publikisht kete kompromentim perfaqesimi