Shqiperia

Edi Rama dhe Sandër Lleshi nxjerrin ushtrinë kundër popullit të pabindur në rrugë

Ditët e fundit në Shqipëri po ushtrohet një dhunë jashtëzakonisht e madhe ndaj shqiptarëve nga ana e shtetit tonë. Shaku i gjithë këtij terrorizimi po përdoret koronavirusi. Edi Rama dhe Sandër Lleshi pas thirrjve të njëpasnjëshme që kanë bërë, arritën të nxjerrin dhe ushtrinë kundër popullit të pabindur në rrugë.

Koronavirusi po përhapet në Shqipëri dhe qytetarët nuk janë ndërgjejgësuar që të qëndrojnë në shtëpi. Kjo ka bërë që qeveria të marrë masa të forta duke bllokuar lëvizjen e makinave dhe prej disa ditësh dhe në këmbë dilet në orar të kufizuar.

Por dhe pse masat janë të forta, sërish qytetarë të shumë po i thyejnë dhe janë ndëshkuar me gjobë dhe me sekuestrim të pronave.

Për përballimin e situatës sot në rrugët e kryeqytetit ka dalë dhe ushtria e cila do të monitorjë situatën në terren. Siç shihet dhe nga videot, makina të shuma të ushtrisë po patrullojnë nëpër Tiranë dhe do jenë në bashkë me Policinë e Shtetit për kontrolle.

/BW

OPINIONE