ELITA BOTËRORE SULMON “KODIN CIVIL”!!!

Savash Veliu

Në këto ditët tona “Elita” Botërore dhe ajo vendore pasi shpifi plandemin dhe hapi luftën në Ukrainë të shfrytëzoj hutin derisa vëmendja është e shpërqëndruar ajo pretendon të shkatërrojë natyrshmërinë e familjes dhe të njerëzimit që është Kundër Hyjnores, e kundër natyrës njerëzore, për ndryshim të Ligjit për Evidencën Amë. Perëndimi nxitë zibidistët të përdallur me histerizëm të protestojn për nxjerrjen e ligjit ogurzezë në dëm të njeriut, fesë dhe kombit…

… Shihet ashiqare se Botës Perëndimore Evropiane i është prishur alkemia e gjakut të cilën kurrë se ka pasur të pastërt një Botë e çmendur është në gjendje të bëj shëmtimin e racës njerëzore me ligje pederaste antinjerëzore, vepër e urryer të cilën nuk e veprojnë as shtazët që për pak shpëtoi populli i Kosovës nga hidhërimi i Zotit, ligj për të cilën agjitonte edhe kryeministri Albin Kurti, sorosoidi.

Sa u morrë lajmi se ligji zibidiste nuk kaloi menjëherë u turrën langojt që hanë taxhinë nga sorosi të sulmojn gjithçka islame në krye me ogiçin Blerim Latifi i cili direkt dhe tërthorazi shpifin ndaj Sulltan Fatihut Çliruesin e njerëzimit pas tij të çfaqen faqezinjët Drilonat, Kastriot Myftarajt, Arbana Xharrat e palot të tjerë mercenar të sorosit.

Por nuk vonoj një debil tjetër si zv. Ministër shqiptar në sllavomaqedoni të propozoj pranimin e këtij ligji shkatërrues në Kuvendin maqedonas. Këtu shihet sa thellë janë thelluar rrënjët e budallakisë te tipet kokbosh!

Ata janë dykëmbor por në fakt janë katërkëmbor një fenomen që e ilustron Hoxha i nderuar Rexhep Vokë Tetova me fjalët: ”Njeriu pa fe e pa dije, ska dallim nga bagëtia, përveç se me hije’’, ejvaallah!

Kot nuk thotë Hasan El Basriu, “Sikur të mos ishin dijetarët (mësuesit) njerëzit do të ishin bërë sikur kafshët’’.

Pra, njeriu ka një dinjitet dhe krenari njerëzore sepse jemi për t’u dhënë e drejta individuale pa diskriminuar asnjë racë apo ndonjë të retarduar fizik ose mental, apo gjinor por jo ajo të bëhet mjet dhe instrument dhunues për shkeljet ligjore të kodit civilë që formëson shoqërinë.

Këto sëmundje mendore e morale evropiane duhet të trajtohen brenda shërbimeve përkatëse mjekësore e jo të bëhen trend trysnie ndaj shoqërive normale në mbrojtje të ç’thurdhjeve kafshërrore të çakorduara nga arsyeja e shëndosh duke shkelur drejtësin e njerëzve të shëndetshëm për budallakin e një grupi njërëzish të paturpshëm. Pra, e drejta është e drejtë kur ajo drejton shoqërinë drejtë jetesës normale të larguar nga epshet dhe virtualet shtazarake. Ashtu shprehet edhe Sulltan Abdulhamidi i Dytë: ‘’Ai që kërkon Hakun jepjani, e ai që ngre kokë atij heqjani kokën’’!

Pra edhe Gandi është shprehur bukurë; “Evropa është përplotë me të marrë e gjeni në të njëjtën kohë, gjenitë e saj janë të marrët, gjenialiteti i tyre është përzier me çmendurinë kolektive.”

Ka dëshmuar koha e afërt se Evropa ishte ajo që ngriti Hollokauste dhe projektin ‘’Eugenics’’ ku eksperimentonte me njerēzit e retarduar do përsoste racën njerëzore me zhdukjen e tyre do krijonte një rracë superiore të bardhë që do udhëheqte botën që dështoi turpërisht.

Andaj Zoti në Kur’an thotë; (Kujto) edhe Lutin, kur iu drejtua popullit të tij: “A po bëni mëkatin më të madh, të cilin nuk e ka bërë askush më parë në të gjithë botën. Të shtyrë nga epshi ju shkoni me burra në vend të grave? Po, ju jeni një popull i shfrenuar.” Populli i tij si përgjigje tha: “Nxirrini jashtë vendit tuaj, pasi ata kërkojnë të jenë të pastër (nga gjynahet)”! (El-A‘raf: 80-82)

Evropa shtrigane ishte ajo që ka arritur të fsheh fytyrën e saj të shëmtuar me shekuj e cila do provoj sot të shpall Nobelist një palaço si Zelenski me oligarkët kryesorë ukrainas, duke filluar nga Ihor Kolomoisky, gjithashtu disa nga ata rusë si Mikhail Fridman të gjithë hebrenj /çifutë/ që kanë nënshtetësi israelite si dhe shtetësi ukrainaso/ruse që bashkë morrën në qafë ukrainasitë civilë!!!

Mustafa Mahmud thotë; Pa dyshim që është sëmurur rëndë bota. A nuk e sheh dhe ti sesi postet dhe privilegjet janë bërë medalje të hajdutëve, ndërkohë varfëria, papunësija dhe demoralizimi shpërblimi të ndershmit?!

Po e shohim por nuk kuptojm se i gjithē pushteti politik dhe institucionet shtetërore me mediat të kapura janë bërë pre e krahëve të oktopodit Iluminati dhe Soros të cilët vendosin në postulatet më të larta shtetërore servilët kukulla që do pikasin jetën normale të shoqërisë, e veçanrisht Familjen.

Nëse perëndimi ka përparim në teknologji pa përparim moral në shoqëri, atëherë automatikisht mendoj se ka rritje në fatkeqësinë e njerëzimit gjë të cilën e çfaq hapur sot.

‘’Ndershmëria nuk do të jetë stili i zgjedhur nga të gjithë, por ajo mbetet “veshja” më e bukur që një person mund të veshë në të gjitha rrethanat’’, thotē Luna del Grande.

Po për çudi vjenë puna kur duhet të reagohet kundër ligjeve dekadente demoluese të shenjtëris së Familjes ku fatkeqësisht Populli nuk reagon denjësisht të mbroj moralin shoqëror një akt që të jep në dije se ai ka pranuar Skllevërrimin fatalisht. Populli i ngritur mbi kulturë duhet të dijë ku janë kufijt e saja që të reagoj kur është në pyetje Familja dhe fëmijët që janë shtyllat e arrdhmërisë së shoqërisë së ngritur moralisht. Pra populli duhet të përdor mashat e saja siç janë Deputetet të cilët janë të obliguar të japin llogari para tyre ashtu siç është edhe Bashkësia Fetare e thirrur në emër të Zotit të jep llogari para besimtarëve në mbrojtje të moralit të besimtarëve që nëse është e nevojës të demonstrohet me protesta massive deri në nënshtriminë e pushtetit politik ndaj vullnetit të popullit!

Mos u bëni një shoqëri që i frikësohet më shumë fjalës së njerëzve se sa Zotit. thotë, Dr. Mustafa Mahmud. Kurse Khalifi Omer, na përkujton thënien esenciale:

“Ne jemi popull të cilin All-llahu e ka ngritur duke na dhuruar Islamin, nëse kerkojmë ngritje jashtë kësaj, do të jemi të perbuzur”. Pra popull, ki kujdes se Zibidizmi i shfrenuar është poshtërim dhe përbuzje që ta ulë vlerën nën nivelin shtazarak!

Pitagora thotë; ”Në vitet e Tiranisë populli është… një krimb që lejon që ta shkelin me këmbë. Në vitet e Demokracisë populli është… një ari që gllabëron liderët e tij”!

Pra, në errësirë duhet dritë (vigjilencë), në fatkeqësi mend (reagim). Kurse Padrejtësia ndaj vetes tënde është padrejtësia më e madhe që mund të bëj njeriu nëse ai vazhdon të neglizhoj veten. Çka thotë Surja Hud 113; ‘’Dhe mos anoni kah ata që bënë zullum, e për atë shkak tju kap zjarri’’!

Pra ruaju o popull nga hidhërrimi i të Madhit Zot që është gjykuesi dhe sunduesi në këtë botë të sfidave dhe sprovave mes njerëzve.

Le ti kthehemi llogjikës se kjo s’është Kosova dhe Shqiptaria për të cilën luftuan çlirimtarët, ku madhërohet homoseksualizmi dhe nënçmohet lufta e UÇK-së dhe Buka e popullit fisnik. E drejta ime fillon nga aty ku un nuk frikohem nga budallakia e tjetrit [LGTB-istëve]. Kjo është motoja e lirisë së koduar mbi respekt të natyrshmërisë racore dhe gjinore të njerëzve të vënduar para Ligjit të Zotit i cili duhet të zbatohet larg doktrinave ateiste…!

Dmth. Derisa nuk bënë Shqipëria Revolucionë antikomuniste dhe antiateiste kurrë nuk do të çlirohen Tokat Shqiptar(ët)e… Çdo herë tradhëtija burimin e ka në Shqipëri por të mbështetura me partitë nga trojet shqiptare!

Në vend se, Shqipëria me Kosovën dhe Boshnjakët të shoqëruar nën patronatin e Turqisë të kërkojnë siç kërkon Rusia çarmatosjen e Ukrainës me një procedur që do ngritet te Bashkesia Nderkombetare për Çarmatosjenë e Serbisë dhe Republika serpska si destabilizuesit direkt të Ballkanit dhe Evropës duke larguar çdo bazē ushtarake ruso-iraniane nga Serbia me kusht të vendosen forcat turke me Nato’n si paqëruajtës në Evropë dhe Ballkan. Pa çarmatosje të serbëve rehati dhe paqe në rajon nuk do ketë. Dhe mjaftē më u bëmë gazi botës me seanca debatuese të turpit të pretendojm vendosjen e ligjit të LGTB’ve, martesave Gay dhe Open Ballkan ku harxhohen paratë e popullit që është mandatori me të drejtë të plotë tua merr mandatin e deputëve të padëgjueshëm… Mjaftē më me degradime idioteske! Filloni ju o Politikan të çani kokën për çështjet ekzistenciale të shteteve shqiptare në këto kohëra krizash e trazirash dhe mos çani B****n për kotësit e Zibidive të përdallur të sjellin vetëm mallkim dhe fukarallëk mbi familjetë tona…!

Alija İzetbegoviqi sjell një thënie shumë pikatëse për politikuajt ku thotë: “Pushteti ose prish rrezikshëm njerëzit, ose u jep një shansë njerëzve të prishur’’!

O Populli i verbuar, merre situatën në dorë sa nuk të ka marrë përpara rrëmuja që të çon drejt greminës ku do të dalësh i humbur në dyja botërat sepse para të Madhit Zot do të japin llogari si Pohuesit edhe Mohuesit po edhe Ateistët bashkë me Zibidistët që harrojn se me Kanunin e Sherijatit do të gjykohen, sepse alternativë tjetër nuk ka… padyshim!

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne