Shqiperia

Flet djali që drejtonte motorin e ujit në Velipojë: Vajzën e nxora në breg

Indrit Bajraktari, 25-vjeçari që drejtonte motorin e ujit nga ku ra vajza 17-vjeçare që u gjet e mbytur në Velipojë ka folur përpara policisë.

Bajraktari ka deklaruar se e ka nxjerrë vajzën në breg dhe ia ka dorëzuar xhaxhait të saj.
Por kjo hidhet poshtë nga uniformat blu të cilat kanë raportuar se vajza është gjetur e mbytur rreth 800 metra larg bregut.

Bajraktari është parë nga pushuesit dhe operatorët e plazhit që i kanë dhënë motorin e ujit me qira, të dalë i vetëm nga deti.

Sipas ekspertizës vajza ka pësuar goditje në trup, por është ende e paqartë nëse ato janë shkaktuar nga përplasja e motorit të ujit apo janë shenja dhūne.

Vajza dhe djali nuk kishin njohje të mëparshme dhe dyshohet se janë njohur gjatë pushimeve në Velipojë./ Abc News

5-vjeçari që drejtonte motorin e ujit nga ku ra vajza 17-vjeçare që u gjet e mbytur në Velipojë ka folur përpara policisë.

Bajraktari ka deklaruar se e ka nxjerrë vajzën në breg dhe ia ka dorëzuar xhaxhait të saj.
Por kjo hidhet poshtë nga uniformat blu të cilat kanë raportuar se vajza është gjetur e mbytur rreth 800 metra larg bregut.

Bajraktari është parë nga pushuesit dhe operatorët e plazhit që i kanë dhënë motorin e ujit me qira, të dalë i vetëm nga deti.

Sipas ekspertizës vajza ka pësuar goditje në trup, por është ende e paqartë nëse ato janë shkaktuar nga përplasja e motorit të ujit apo janë shenja dhūne.

Vajza dhe djali nuk kishin njohje të mëparshme dhe dyshohet se janë njohur gjatë pushimeve në Velipojë./ Abc News

OPINIONE

INTERVISTA