Islamofobi

Fotolajm/ Standartet e dyfishta me terrorizmin

Nese vrasesi eshte:

Hispanik – Ngri nje mur

Arab – Akuzo muslimanet

Zezak – BLM jane terroriste

I bardhe – ne duhet të pyesim veten se si jemi një shoqëri që ka dështuar me këte të ri të varfër e të trazuar? Cfare filma, videolojera dhe muzike po realizojme keshtu?

OPINIONE