Islamofobi Opinion

Mesazhet e armës së terroristit

nga Savash Veliu.

Çfarë fshehet dhe çfarë nënkuptojnë këto shkrime në armën e terroristit serb, le të deshifrojmë një nga një.

…Sipas analizave del se; AKTI TERRORIST i vrasjeve në Xhamitë e Zelandës së Re ishin një OPERACION I PARAMENDUAR KOMPLOTUES e programuar të frustroj muslimanët e botës e veçmas të regjionit Aziatikë ku pikatet të jet aksi i ardhshëm i terrorizmit botëror mbi muslimanët e Azisë me synim të përplasen mundësisht edhe me Hindu-Budistët pas asaj të Lindjes së Mesme!
– Siç shihet nga shkrimet e armës së tij, sulmi ishte një masakër e motivuar me motive kinse fetare dhe kinse ishte një akt ekstremizmi i krishterë i nxitur në emër të fanatizmit fetar. Po në dukje ishte kështu, por realiteti është krejtë tjetër!
Së pari ky akt monstruoz ishte MESAZHI I QARTË politik e jo fetar i drejtua ca qarqeve politike joperëndimore që refuzojnë nënshtrimin vullnetit Amerikan duke fiokusuar si cak Venezuellën, Turqinë, Rusinë dhe Kinën të cilët i rezistojnë politikës imperialiste nga pacifiku.
Terroristi në fjalë rastësisht nuk u zgjodh të jet serb i shoqëruar në vrasjet me këngë çetnike ballkanase…pse?
Shkaku se me këtë akt politiko-terroriste i’u bë me dije serbëve prorusë (sllavëve prorus) duke ua kujtuar se koha është të heqin dorë nga Putini përndryshe do të etiketohen para opinionit botëror si sllav gjakatar ku këtë aktë makabër menjëherë Putini e dënoi me ashpërsin më të madhe ngase ai përkrah Venezuellën si dhe Turqinë me S-400.
E dyta akti dërgoi Turqisë mesazh të qartë me Skenderbeun se sado që shqiptarët ti kesh aleat të pashoq (bëhet fjalë për shqiptarët proerdoganist) se ata nesër mund të ta kthejnë armën ty si atëherë skenderbeu që ishte besniku perandorak, prandaj heq dorë nga Rusia dhe nga S-400 si dhe nga Venezuela!
Kurse e treta zgjodhi Zelanda e re shkaku se ajo përfaqson Mbretërin Angleze e cila kohëve të fundit u largua nga aksi amerikan tani duke u goditur në shtëpin e saj si paralajmërim!