TE TJERA

Gjykata e apelit vërteton pafajësinë e hoxhës Shefqet Krasniqi

Gjykata e Apelit ka vërtetuar pafajësinë e ish-imamit të Xhamisë së Madhe në Prishtinë, Shefqet Krasniqit, i cili ishte liruar nga akuzat në bazë të një aktvendimi të Gjykatës Themelore të Prishtinës në muajin mars të këtij viti.

Gjykata e Apelit ka marrë sot vendim që të vërtetoi aktvendimin e Gjykatës Themelore të Prishtinës për lirimin nga akuzat të Krasniqit.

Edhe njëherë dëshmohet se hoxhallarët shqiptarë janë të pafajshëm dhe akuzohen padrejtësisht nga qarqe dashkaqije.

Burimi: Koha islame