Shqiperia

Grabitja e bankës, arrestohet roja private tek hipoteka

Pas grabitjes së parave në një sportel të bankës së nivelit të dytë brenda në ambjentet e hipotekës është arrestuar roja private e objektit. Fillimisht policia vuri në pranga dy punonjës të sigurisë.

Për shkak të mosveprimit në momentet e grabitjes është arrestuar roja i sigurisë dhe operatori i kontrollit i ngarkuar me punë në hipoteken e Tiranës. Ky i dyti më pas po hetohet i lirë, me akuzen e shpërdorimit të detyrës.