Shqiperia

IKMT shemb 40 ndërtesa në Shëngjin

INUV i Bashkisë së Lezhës dhe Policia e Shtetit, kanë nisur aksionin ndaj ndërtesave pranë bregut të detit në Shëngjin. Sipas burimeve paraprake mësohet se do të shemben të paktën 40 objekte.

Sipas Bashkisë së Lezhës, heqja e kioskave bëhet për t’i paraprirë çeljes së sezonit turistik.

“I kishin lajmëruar me kohë poseduesit e këtyre objekteve që t’i hiqnin në mënyrë vullnetare”,- sqaron Bashkia./ lapsi.al