Bota

Ish-zyrtari amerikan thotë se administrata Trump po i pregatit amerikanët për luftë me Iranin

Ish-zyrtari amerikan thotë se administrata Trump po i pregatit amerikanët për luftë me Iranin. Ai e di fare mire
këtë pasi dikur ai e kishte ndihmuar George W. Bushin kur bënte të njëjtën gjë me Irakun. “Të njëjtat taktika që u
përdorën atëherë po përdoren edhe tani,” thotë ai.

Koloneli Wilkerson flet për luftën e Irakut të George W. Bushit dhe një luftë të mundshme të Trumpit kundër Iranit.

 

 

 

 

 

 

 

OPINIONE