Islamofobi Gashi pro Izraelit: Të mblidhemi kundër islamikëve!

Mbështetja Izraelite në Kosovë është për të ardhur keq, kjo për shkakun që urrejtja ndaj islamit është shtuar ku po shihet si nxitje e urrejtjes  fetare. Lëvizja për braktisjen vullnetare të fesë islame në Kosovë ka bërë thirrje për një takim në Zvicër.

Katoliku fashist Arber Gashi ka njoftuar për një takim në Zvicër, për të mbështetur nismën e Decanit për tu larguar nga feja islame. Bëjmë me dije që Prokuroria Themelore në Pejë ka nisur hetimet për të verifikuar nëse ka elemente të veprës penale lidhur me formimin e “Lëvizjes për braktisjen vullnetare të fesë islame ” në Deçan.

Katolikët fashistë mbështesin izraelitët dhe luftën e tyre kundër muslimanëve, dhe ofendojnë islamin dhe muslimanët, ku idetë dhe mesazhet e tyre i quajnë fashiste islamikëve.

Statusi i tij ne facebook:

Të dielën përfaqësuesja jonë është mikpritëse e Izraelit. Mos lejoni në asnjë mënyrë që pakica e indoktrinuar ta shfrytëzojë mikpritjen shqiptare për të përquar mesazhe politike nga arsenali i fashizmit islamik./gazetaimpakt

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne