Rajoni Shqiperia

Itali arrestohen për drogë vëllezërit Shametaj dhe Beharaj

Policia italiane me anë të Operacionit antidrogë “Rubino” neutralizoi dy grupe të strukturuara kriminale italo-shqiptare. Gjatë operacionit u kapën 300 Kg. kanabis i cilësisë së lartë, 90 Kg. hashash dhe 1 Kg. kokainë, 20 000 euro kesh si edhe armë e municione të ndryshme.
U hetuan 57 persona italianë dhe shqiptarë dhe 14 prej tyre u arrestuan. Ndër shqiptarët e arrestuar është edhe Elton Beharaj 38 vjec me të vëllain B. Beharajn. Eltoni 7 vjet më parë është arrestuar po për kanabis bashëk me Edi Rizain dhe italianin Juri Di Blasio. U arrestusan edhe 4 meshkuj e një femër pjesë e grupit kriminal Shametaj përkatësisht: B.S., F.S., G.B., M.H. dhe femra E.S./GJERGJI THANASI/Gazeta Impakt