Bota

Këngëtarja e njohur konvertohet në islam, poston fotografitë me shami

Këngëtarja e njojur irlandeze Sinead O’Connor ka zbuluar se ajo ka hequr dorë nga katolicizmi dhe është konvertuar në Islam, duke marrë emrin e ri “Shuhada ‘Davitt”.

O’Connor, e cili vitin e kaluar e ndryshoi emrin e saj ligjor në Magda Davitt, tha se ajo e kishte braktisur Kishën Katolike dhe u konvertua ne fene islame.

51-vjeçarja  kishte publikuar nje postim ne rrjetet sociale, ku shihet me shami dhe shkruan:

“Kjo është për të ju njoftuar se unë jam krenare që jam bërë muslimane”, shkruan ajo.

“Ky është përfundimi i natyrshëm i udhëtimit të cilitdo kërkues inteligjent. Të gjitha studimet e shkrimeve të shenjta çojnë në Islam, gjë që i bën të gjitha shkrimet e shenjta të tjera të tepërta.

“Unë do të kemi tani një emër i ri, do të jetë Shuhada ‘.”

Muzikantja, i cili iu nënshtrua trajtimit intensiv të shëndetit mendor në SHBA vitin e kaluar me ndihmën e Dr Phil, vazhdoi të postojë një video të vetes duke kënduar ezanin – thirrjen islame për namaz.

Burimi: Mesazhi.com

OPINIONE

INTERVISTA