Islamofobi Shqiperia

Leon Molla kercenon agjentet e SHISH-it me dhune te pameshirshme

Leon Molla, organizatori i revoltes katolike kunder hidrocentralit turk ne Mirdite, ka bere nje reagim per shtyp ne faqen e tij press independent. Ne deklaraten e tij Molla i cili punon si korrespondent per gazeten Shqiptarja te Carlo Bolinos ne Tirane, pretendon se shteti shqiptar ka derguar agjente ne France per te gjetur vendodhjen e organizatoreve te protestes. Molla i ben thirrje shtetit shqiptar dhe SHISH-it i cili pretendohet sa ke derguar agjentet e tij ne France, qe te terhiqen nga konflikti me mirditoret, ose perndryshe ai kercenon se do tu deformoje kokat me dhune te pameshirshme agjenteve te SHISH-it. Me poshte eshte deklarata e Leon Molles:

LEON MOLLA: NDAL PËRNDJEKJES SË MIRDITORËVE

Ngjarja e 31 Dhjetorit 2017 në HEC-in e Mirditës ku banorët e kësaj Krahine shkulen flamurin e turqisë të vendosur mbi Digë, nuk kanë thyer ligjin, por kanë mbrojtur identitetin e tyre 500 vjeçarë duke qënë të vetëqeverisur dhe autonom nga ç’do pushtues.
Media e informuar nga institucionet qeveritare të Republikës së Shqipërisë japin lajmin e “hidhur” se për këtë akt Atdhetar janë shpallur në ndjekje penale nga Prokuroria e Lezhëz 60 përsona duke kërkuar me këmbëngulje kryeorganizatorin dhe organizatorët në Mirditë.
Vëllazërisht do ju kërkoja që nga ky akt të heshtni dhe mos të kërkoni më gjatë, sepse historia e kësaj qështje do të shkoje shumë më rëndë.
Inflirtimi Shtetëror i zbulimit ka arritur deri në Francë ku unë realisht i njoh përsonalisht, bij komunistësh, spiunë të regjimit komunist dhe përfitues të pagave të shërbimit sekret Shqiptarë që hiqen si të rrezikuar nga vetë shteti.
Këta mërsona do të përfundojnë në një dhunë fizike përsonale dhe familjare mbrenda territorit të Francës, aty ku banojnë aktualisht.
Nuk do të ketë spital Francez që do të firmosë për fatin e jetës së tyre.
Ju garantoi se këta mënxyra dhe të pa fytyrë që i shërbejnë spiunimit dhe agjenturave Shqiptare në Francë do të kenë fund të tmerrshëm.
Prandaj i drejtohem Qeverisë Shqiptare të tërhiqet nga akuzat pa vend ndaj Mirditorëve para se kokat e spiunëve të tyre në Francë të deformohen nga dhuna e pamëshirshme.
Mirdita ka qënë, është dhe do të mbetet e Mirditorëve.
Mos kërkoni më gjatë Kryeorganizatorin dhe organizatorët në Mirditë sepse situata do të marrë përmasa ekstreme.
Kërkoi që qështja të mbyllet urgjentisht ose për ndryshe pasojat do të jenë të rënda.

PRESS INDEPENDENT