Rajoni

KFOR-i turk dhuron 20 projektorë për shkollën “Xhemajl Mustafa”

KFOR-i turk në Kosovë ka dhënë donacion 20 projektorë bashkë me pëlhurat, në shkollën “Xhemajl Mustafa” në Prishtinë.

Dhurimi i këtyre projektorëve u bë sot në një ceremoni të organizuar nën koordinimin e Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA).

Donacioni për këtë institucion nga KFOR-i vjen pas kërkesës së ish drejtoreshës së kësj shkolle, Shpresa Shala.