Opinion

KINA TOTALITARISTE VEPRON SI XHUXH-MAXHUXHI I SIONËVE!

Savash VELIU

        … Historikisht ekziston një tendencë e përjetshme drejt Despotizmit Globalist. Uri për Pushtet dhe Sundim Total. E keqja e parë është Pushteti i Njeriut mbi Njeriun. Nënçmimin e Dinjitetit Njerëzor me Dhunë dhe Sundim Despotik mbi shoqërit njerëzore të privuara nga liritë personale të veprimit të lirë siç e ka krijuar i Madhi Zot.

Kjo tentohet të realizohet përmes metodave djallëzore të cilët me dekada të tërra ripërsëriten shkaku se njerëzit nuk nxorrën mësimin e duhur nga të kaluarat e tyre të hidhura gjatë Luftërave Botërore, që sërish të pësojn sot.

Jo rastësisht u zgjodh Kina si shteti i madh i Kampit të përqëndrimit të udhëhequr nga regjimi totaliralist me ideologji komuniste e blinduar nga çdo ndërhyrje e jashtme në rrjedhën politike të saj të brendshme që jep një dukuri shumë të përshtatshme për ngritjen e projektplanit të ri NWO ose MarshallPlanit të Kissinger dhe Carter me tendenc në të ardhhmen e afërt të sundoj botën, mundësisht pasi të rrënohet SHBA-ja që shihet në horizont se do groposet po nga Globalistët që e ushqenin deri dje me sahan të arit. Por SHBA-ja e harxhuar nga takati i superfuqisë së madhe të globit përgjatë Luftës së Ftohtë dypolarëshe nga u inicua rrënimi i sovjetikëve duke e ngritur lart si xhandar të vetëm të Globit dhe thjesht të përplaset si plesht për toke sot. Po Sionistë që e ngritën mashtrueshëm lart në të njëjtë kohë nga viti 1949, për resht 70 vite paralelisht pas shpinës së SHBA-ve kultivuan andej okeanit Pacifik njëmendësin e egërrt komuniste të shtypte  barbarisht vullnetin e lirë të popullit kinez… Sot atë përvoj të hidhur të aparatit shtetëror kinez ka gjasa ta aplikoj mbi popujtë e botës së mbështetur me ekspertët israelit që për perandorinë e ardhshme Imperialiste e përgadisin që të shtrihet mbi sipërfaqen e sotëm të globit … e nëse arrin të ngritet si superfuqi e vetme e globit ajo sërish do punoj në dobi të Mega Kapitalistëve të recikluar si patron të Kinës. Provat e kësaj tërbimi të aparatit shtetëror kinez zbatohen ndaj Ujgurëve musliman turk!

Kuptohet Rendi i Ri Botëror rrugëtimin e saj të ri do ta vazhdoj pa Rotschilldët, ngase kjo familje ka udhëhequr skenën botërore për 200 vitet e fundit përmes ‘’Revolucionit Industrial’’ e cila varrosi perandoritë e kohës e veçmas atë Otomane e cila ishte e vetmja gurë stopuese të rrugës antikolonizuese e plaçkitëse të pasurive botërore… Tani Rotschilldët veç e kanë kryer shekullin e tyre dominuese.

Sistemi i Rirenditjes Botërore do zhvilloj Revolucionin e Katërt ose ‘’Sistemin Elektro-Dixhital’’ dhe kjo kërkon rireshtime të reja strategjike duke ndryshuar fundementalisht përvojat e vjetruara të Shteteve Kombe që duhet të kalojnë në sistemin e ri ‘’Një Shtet, një Qeveri Globale’’, e ajo tentohet të arrihet duke shpikur Fatkeqësira të Mëdha si; Viruse, sëmundje, thatësira, uri, tërmete, vërshime, djegje pyjesh etj etj. Është një metod frikësuese njëlloj siç bën gjatë Revolucionit Industrial duke shpikur Luftërat Botërore ata e ekspozuan njerëzimin vrasjes me armatimet industriale shfarosëse të përcjellura me miliona të vrarë nëpër botë.

Sot kjo metod e harxhuar më nuk ha bukë, prandaj ata shpifën Frikën me Sulmet Psikologjike si metoda e re që do dirigjoj diciplunueshëm mendjet njerëzore me këshilla ‘’tejet njerëzisht’’, përndryshe – Fatkeqësitë janë të Pashmangshme!!!

Librat e zbritura Hyjnore më përkujtojn se; Gog Magogët apo sipas Kur’anit Xhuxh Maxhuxhët do ta sundojnë botën tokë me reprezalje e me zhvatje të njerëzve!

Është shumë evidente se Bota Mega Kapitaliste e Sionëve /racistëve/ që udhëheqi Amerikën deri më sot ka transferuar botërisht kapitalinë e saj bashkë me teknologjin e lartë ushtarake edhe nga Israeli drejt Kinës Komuniste që u ngrit me hapa rapide drejt majave të globit, sepse bota e re ose Rirenditja Botërore mundohet të kontrolloj sërish botën me sistemin e vjetër të recikluar por tani nga Kontinenti i Azisë së pasur me resurse të paprekura natyrale dhe ate përmes regjimit të Kinës, një Qeveri Totalitare e paskrupullt që do çkërmoq vlerat njerëzore e morale njëlloj si më parë kur kontrollohej nga perëndimi bota. Po në Azi është vendi i quajtur ‘Khazard’ nga mendohet të kenë paraardhjen sionistët jehud të bardh që tentojn të kurdisin shtetin e tyre ‘’Israeli i madh’’ në Jerusalem, e nëse projekti dështon atëherë ata do shpërngulen në Azi!

Ekspertët thonë se; Kontrollimi i botës njerëzore do të bëhet përmes dixhitalizimit me çipizimet të injektuara me vaksinat në trupin e njeriut që do të vrojtohet nga sistemi 5G dhe 6G të drejtuar nga satelitët e gjithësisë (me një sy – syri Dexhalit), nëse do arrijn suksess në një kohë të afërt. Ky systemi 5G së pari herë u dëgjua nga Kina në botë!?

A është rastësi gjithë ky problem me virusin CORONA-19 që filloi në Wuhan të Kinës. Dmth, bota do përgaditet të sundohet nga Kina e cila do futet dhunshëm në skenën botërore duke u shpërndarr mbi gjithë ruzullin tokësor (ngjajshme me xhuxh maxhuxhët) duke bër kërdi ekonomike dhe industriale ndaj vullnetit të lirë të njerëzve duke ua privuar veprimet më jetike të tyre!

Kina detyrën e dhuruar nga padronët e lartpërmendur Mega Sionist suksesshëm e ustron ndaj shteteve të botës së tretë dhe shteteve në zhvillim. Deri sot heshtazi dhe tinëzisht pa bërë bujë Kina arriti shtetet e tilla të fus në borxhe të mëdha kreditore ndaj vetes dhe sipas marrëveshjeve të nënshkruara nëse shteti nuk i shlyhen kredirat ndaj Kinës si një punë shumë e zorshme e ajo paraprakisht më parë ua ka hulumtuar mundësitë e tyre ekonomike se ato nuk kanë kapacitete shpagimi, atëherë sipas marrëveshjeve ndërkombëtare ajo ka të drejt të merr vendet e tyre të shënjestruara strategjike me koncesion për 99 vite në shfrytëzim të Kinës. Por Kina nuk mjaftohet me kaq ajo shkon përtej saj sepse me marrëveshjet paraprake ajo ka të drejtën ekskluzive të marr në vendet kreditore vetëm ekspertët dhe puntorët kinez që bashkë me familjet e tyre ata formojnë enklava të pastra kineze të cilët më pas operojnë brenda shtetit duke mbledhur informata secrete në dobi të Kinës.

Kjo ndodhi edhe me Malin e Zi e cila kërcënohet nga Kina poqese nuk i shlyen borxhet ndaj Kinës rrezikon të humb bregdetin e saj turistik! Tani shqiptarët e Shqipërisë le të bëhen sy e vesh e të zotët e mendjes dhe të mendojnë përse sillet e pështillet Turqia përreth Shqipërisë që edhe ajo mos të pësoj të njëjtin fat të komshiut Malazez dhe ai Grek që humbën sovranitetin e tyre në dobi të Kinës.

Tani na bëhet pak më qart përse Amerikanët blinduan Shqipërin dhe Greqin me armë dhe ushtri ngase arriti Kina ti blej për shumë vite disa limane strategjike me ca porta greke, ashtu ka vepruar edhe me Italinë dhe ca vende evropiane.        ëKina për dhjet vitet e ardhshme ka plan të shtrihet heshtazi edhe në Turqi duke futur 10 milion kinez me gjasa të paralizoj ekonominë turke dhe të arrij të kontrolloj Rrugën strategjike të ‘’Mëndafshit’’, një arterje kryesore ekonomike e Kinës në tokë. Kina deri më sot në Stamboll ka arritur të fus 1 milion kinez që punojnë brenda Turqisë. Prandaj detyrimisht Turqia duhet të gjendet në Avganistanë si parandalim të depërtimmit të vrullshëm të Kinës drejt tokave turko-ruse e cila kohërave të fundit arriti Iranin të blej me krediborxhe të majme në dobi të Kinës. Tani Turqia si do veproj më tej duhet të shihet. Analizat sinjalizojn se në terren patjetër duhet të formohet një aleancë Ruso-Turko-Pakistaneze, mundësisht të ndërlidhet edhe Irani si parandalim të aspiratave hegjemoniste Kineze të izoluar brenda kufijve të saja ekzistuese para se të bëhet vonë.

Ja kjo është metastaza e re Sioniste në Rirenditjen Botërore që vepron pas maskës Kineze me apetite gllabëruese të globit përmes intrigave të njëpasnjëshme duke nxjerrur kriza dhe kaose të frikshme ajo të arrij të sundoj rruzullin tokësor.