Bota Kultura

Kuvendit te Federates se Organizatave Islame ne Zvicer i bashkohen edhe Unioni i Bashkesive Islame Shqiptare

Me 3 Mars 2019 Delegacioni 5 anetaresh i Unionit te Bashkesive Islame Shqiptare ne Zvicer morri pjese ne punimet e Kuvendit te rregullt vjetor te Federates se Organizatave Islame Ombrelle ne Zvicer, te cilat zhvillohen ne Hotel Arte ne qytetin e Solothurnit, ku ne mes tjerash pritet te zgjidhet edhe kryetari i ri dhe kryesia e re e kesaj organizate.

Perndryshe UBISHZ eshte nje nga organizatat me me teper delegate ne kete kuvend, marre parasysh se eshte nga organizatat islame ombrelle me te medha ne kuader te Federates se Organizatave Islame Ombrelle ne Zvicer

Olten, Solothurn, 3 Mars 2019

 

OPINIONE

INTERVISTA