Shqiperia

Mbytet në Liqenin e Shkodrës një 24-vjecar

Një tjetër ngjarje e rëndë ndodh në ujërat tona.

Në zonën e Malësisë së Madhe, në Liqenin e Shkodrës, është mbytur një 24-vjecar.

Ai u mbyt në vendin e quajtur “Belshaj”.

Policia dhe grupi hetimor janë duke kryer të gjitha veprimet hetimore në lidhje me këtë rast.
Kujtojmë se këtë verë në vendin tone janë shënuar një numër i konsiderueshëm mbytjesh./BW

OPINIONE

INTERVISTA