Ndryshime në qeveri, ja kush do të jetë zv/ministrja e re e Arsimit dhe Sportit

Në mbledhjen e ditës së sotme të Këshillit të Ministrave është vendosur emërimin e Ana Kapajt si zëvendësministre e Arsimit dhe Sportit.

Vendime të miratuara në mbledhjen e Këshillit të Ministrave, datë 13 Mars 2024:

VENDIM PËR EMËRIM NË DETYRË

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr.9000, datë 30.1.2003, “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

VENDOSI:

Znj. Ana Kapaj emërohet zëvendësministër i Arsimit dhe Sportit. Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

KRYEMINISTRI
EDI RAMA

/tpz

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne