Netanjahu i irrituar me anëtarësimin e Palestinës në Interpol

Beniamin Netanjahu, kryeministri i regjimit sionist, ka reaguar ndaj anëtarësimit të Palestinës në Policinë Ndërkombëtare (Interpol).

Kanali televiziv Al Xhazira njoftoi se Beniamin Netanjahu deklaroi: “Anëtarësimi i Palestinës në Interpol, është një goditje e fortë për negociatat e paqes. Anëtarësimi i Palestinës në Interpol nuk do të mbetet pa reagim. Ndërkohë Riad Maleki, ministri i jashtëm i Autoritetit Autonom të Palestinës, ka thënë se anëtarësimi i Palestinës në Interpol është një fitore e rëndësishme dhe kjo fitore është arritur për shkak që qëndrimit parimor të shumicës së anëtarëve të Interpolit./ PT

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne