Pala e Berishës s’kërkoi zyrtarisht përjashtimin e Irena Gjokës, reagojnë avokatët e ish-kryeministrit: GJKKO nuk na vuri në dispozicion vendimin e premtuar

Avokatët e ish-kryeministrit Sali Berisha kanë reaguar pasi nuk arritën të depozitojnë kërkesën për përjashtimin e gjyqtares Irena Gjoka. Në reagimin e tyre ata shprehen se GJKKO duhet të informojë se cila është arsyeja pse nuk dha vendimin e mospranimit të kërkesës së tyre.

Sipas tyre kjo kërkesë nuk u vu në dispozicion të tyre deri në orarin zyrtar, sikurse iu ishte premtuar zyrtarisht dhe verbalisht.

“GJKKO të informojë, se cila është arsyeja qe deri ne orarin zyrtar nuk vuri ne dispozicion vendimin e papranueshmërisë se kërkesës për përjashtimin e gjyqtares Irena Gjoka sikurse i’u premtua avokateve zyrtarisht dhe verbalisht”, u shprehën ata në reagimin e tyre./BW

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne