Pas Texas edhe Kansas hedh në gjyq kompaninë e madhe Pfizer: Ka manipuluar mbi rreziqet e shtuara të vaksinave!

Nga Edvin Prifti
Shteti i Kansas ne USA, i dyti pas shtetit te Texas ka hedhur ne gjyq kompanine e madhe Pfizer ne lidhje me manipulimet mbi rreziqet e shtuara te vaksinave mRNA te Pfizer. Prokurori i Pergjithshem i ketij shteti Kris Kobach ashtu sikurse edhe kolegu i tij ne Texas ka formuluar akuzen ndaj kompanise Pfizer e cila ndertohet ne pikat e meposhtme:
1. Pfizer mashtroi publikun per nje vaksine efektive ndaj Covid19
2. Pfizer deklaroi qe vaksina e tyre ishte e sigurte edhe pse e dinte qe shoqerihej me komplikacione serioze perfshire vdekjen
3. Pfizer e fshehu kete informacion kritik ndaj publikut
4. Pfizer deklaroi qe vaksina e saj ishte efektive ndaj Covid19 edhe pse e dinte qe efekti i saj shuhej me kalimin e kohes dhe qe nuk paraqeste efekt ndaj varianteve te tjera te covid.
5. Pfizer e fshehu ndaj publikut kete informacion
6. Pfizer ka deklaruar qe vaksina e saj do te ndalonte transmetimin e Covid19 edhe pse e dinte qe kjo nuk ishte e vertete
7. Ne menyre qe publiku te mos mesonte te verteten Pfizer ngriti nje censure te vertete ne media klasike dhe mediat sociale duke censuruar cdo opinion shkencor te vertete dhe perndjekur individet.
8. Deklarat dhe veprimet e Pfizer jane ne kundershtim me Aktin e Mbrojtjes se Konsumatorit te shtetit te Kansas
9. Pfizer duhet te konsiderohet pergjegjes per paraqitjen e falsifikuar te perfitimeve nga vaksina mRNA duke fshehur te verteten mbi rreziqet e vaksines, zbehjen e efektit te saj me kohen si dhe me paaftesine per te bllokuar transmetimin
10. Pfiser perfitoi nga frika e qytetareve te Kansas ndaj Covid19 per te tregetuar vaksinen mRNA
11. Pfizer ka mbajtur te dhena te fshehura ndaj publikut si dhe qeverive ne mbare boten ne lidhje me vaksinen e saj.
Mesa duket procesi i ndergjegjesimit si dhe trajektorja e se vertetes ka ecurine e vet. Ne kete aktakuze deklarohen te gjithe elementet qe une i paralajmerova ne 8 dhjetor 2020 pikerisht 2 muaj perpara arrestimit tim. Edhe pse Shqiperia nuk beri perjashtim nga histeria dhe nga mungesa e objektivitetit dhe gjykimit shkencor, fakti qe rinia dhe femijet tane nuk arriten te vaksinoheshin me keto vaksina gjenetike per shkak te nje rezistence te jashtezakonshme na ben nje nga kombet e pakta qe brezi i ri u mbrojt! Per kete ndihem shume optimist dhe krenar per kontributin tim sado te vogel dhe me pasoja!
Mesa duket rregulli universal i gjykimit te historise ndaj veprimeve tona mbetet gjithmone ne fuqi! Koha do te tregoje gjithshka, por fatkeqesisht po koha do te evidentoje, qe cdo ndryshim gjenetik i pamenduar mire ne kodin tone gjenetik, mund te sjelle pasoja totalisht te paparashikuara!
Ne thame te verteten!/gazetaimpakt

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne