Pederastët dhe lezbiket protestojnë në Tiranë, ambasadorët mbështesin LGBTQI, jo familjen!

Pederastët dheezbiket kanë mbajtur sot protestë- marshimin për të kërkuar të drejtat e tyre, pas dy protestave të mbajtura nga qytetarë, shoqëri civile dhe komunite fetare që kërkuan ndalimin e martesave LGBTQI në Shqipëri, pasi një martesë e paligjshme mes dy grave u bë në taracën e Bashkisë Tiranë.

Komuniteti LGBTQI tha se e bëri këtë marshim për t’u treguar njerzve se “nuk janë një kërcënim për familjet dhe janë pjesë e tyre”.

Ky komunitet që mbështet nga politika shqiptare e korruptuar e di që martesa mes dy personave të të njëjtës gjini nuk i jep shoqërisë dhe familjes gjënë më të rëndësishme, VAZHDIMIN.

Ajo që është më e rëndësishmja që Shqiptarët duhet të kuptojnë është mbështetja që Ambasadorët i kanë bërë protestë së LGBTQI.

Në protestë- marshim merrnin pjesë edhe ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar, Alastair King-Smith dhe ambasadori i BE-së, Silvio Gonzato.

Këta ambasadorë duan shkatërrimin e shoqërisë shqiptare përpara gjoja në emër të integrimit të saj në BE.

Në dy protestat e para në mbrojtje të familjes nuk mori pjesë asnjë ambasador i huaj, që tregon se atyre nuk ju intereson familja dhe shoqëria shqiptare, por axhenda e tyre e shkatërrimit të shoqërisë shqiptare me LGBTQI./gazetaimpakt

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne