EtiketeProteste

Shqiperia

Studentët, në protestë kombëtare

Më parë, studentët kanë bllokuar rrugën për një orë në Rrugën e Elbasanit. Ndërkohë, ata kërkojnë që të shtyhet sezoni i provimeve dhe se në janar kanë marrë...

Shqiperia

Durrës, protestojnë qytetarët

Dhjetra banorë në Xhafzotaj të Durrësit kanë protestuar paraditën e së dielës për infrastrukturën. Në shenjë proteste ata kanë bllokuar për 15 minuta me...

Shqiperia

Shkodra dhe Berati në protestë

Banoret e Shkodrës po protestojnë për të tretën ditë me radhë në hyrje të qytetit. Protestuesit kërkojnë jetesë më të mirë, rritjen e pagave, uljen e çmimit të...

OPINIONE