Opinion

PLANDEMİA Sİ PERDE MJEGULLUESE!

Savash VELİU

Paralel me “Plandeminë” shtrihet frikshëm edhe sulmi ndaj shoqërive me tradita kulturo-familjare të drejtuara nga qendrat e huaja të dyshimta qëllimkëqinjë…

Janë Portalet dhe Mediumet të industrisë Mediatike të kontrolluara nga SOROS që duan me zor të Demonkratizojnë shoqëritë duke shpikur dhe shpifur djallëzi ato i fusin doktrinat degjeneruese si ligje të shteteve më lehtësisht përmes planprojekteve selektive siç e bënë më parë me Feminizmin tani të vazhdojn me ‘Dhuna në familje’, ‘Dhuna ndaj Homoseksualëve’, ‘Dhuna ndaj Gruas’, ‘Përdhunimet e Femrave’ të gjithë këto të inskeneruara të arrijn te futja e Lëndës “Mësimi Seksual” në shkollat fillore të përcjellura me tjera broçkulla të padenja një shoqërie të moralshme!

Janë gjëra që në fakt nuk ekzistojnë fare si probleme në jetën e shoqërisë sonë por janë aq probleme minimale të papërfillshme me rëndësi të vogla të cilët paraqiten me dukuri të hiperbolizuara nga Mediumet dhe OJQ-të pa vend e pa mend në shërbim të opinion dhe huti bërjes kinse këta kategori njerëzish janë të rrezikuara e të kërcënuar, por ja që duhet të pyetet “nga kush” dhe “pse” shtrohet pyetja!!!?

Mos lejoni të ju bëhet operacion në tru me trushperlarje nga dezinformatat të plasuara si krime të ngritura mbi pompozitete dhe manipulime të kota mediale që për qëllim kanë degradimin e personalitetit të hierarkisë në familje… të Prindërve!

Kini kujdes, po lozet një lojë e rrezikshme me moralin dhe ndjenjat e njerëzve brenda shtetit të cilët janë të kapur në korrupcion të lartë me lejen po nga këta eurokomissionerët që tua mbështesin më lehtë këto projekte shtetit peng që është i vetmi garantor për ruajtjen e moralit shoqëror të shtetasve të cilèt ua kanë dhënë votbesimin për t’ua siguruar një jetë të shëndetshëm në shtet!

Po fatkeqesisht flakadanin e kësaj çorodie të së keqës sot e bartin edhe dy Akademitë e shqiptarëve bashkë me pseudointelektualët që vetëm ia shtojnë zjarrin kësaj çthurjes me sulmet e tyre të hapura antimorale dhe antifetare që sa vjen e shtohet paturpësisht!

Ky nuk është asgjë tjetër përpos një atak i ulët cënuese e lirive të familjes dhe të bashkëshortësisë kultivuesve të vetëm në ruajtjen e traditave me vlerat shekullore brenda familjare në llogari (në këmbim) të shthurjes destruktive e imponuar nga të jashtmitë me bekimin e të pabesëve të na shiten si model i modernizimit që si pasoj do sjell vetëm ankth e pezmë poqese tregohemi letargjik e të përgjumur që tërheq mbi vete edhe mallkimin e Zotit poqese heshtim në çështjet delikate edukativomorale si kombëtar dhe feta dher të dënohemi kolektivishtë nga i Madhi Zot!

Jeten e kesaj bote ndajeni ne dy pjese: Njeren per te fituar rrizkun e kesaj bote, e te dyten per te fituar ahiretin. Nje jete e trete perveç ketyre nuk te sjelle dobi, por vetem fatkeqesi, thotë Ebu Dheri.

Qeveritë e Botës perëndimore shumë duan të vendosin rregulla, por prishjen e tyre e duan edhe mëshumë. Sikur Fëmijët në brigjet e detit që me durim ndërtojnë kullat nga rëra dhe me të qeshurat e larta i rrënojn ato, thotë Halil Xhibran!

Nuk ka fuqi që e ndalon lirinë që buron nga çdo anë e çdo shpirt njerëzor i edukuar me virtyte dhe vlera të larta morale! Shpirtërat e lirë rrëzojnë male e shembin perandori, e jo më të ndalohen nga eurodegjenerimet imorale që proklamojnë demokraci por në fakt na dhurojnë xhveshjen si modernizëm, sepse kauza e tyre është të mbështesin shkatërrimin e masës me parollat djallëzore “Paqe dhe Barazi”!… Ata të ofrojn në dukje kinse “Paqe dhe Barazi” por në fakt anashkalojnë Paqen dhe Barazin që aplikohet pa Drejtësi! Nëse nuk ka Drejtësi, atëherë nuk ka Liri por ka Nënshtrim ose Skllavërim. Pra, dorëzim i heshtur!

Pra kështu europianët në heshtje të nënshtrojnë vullnetit të tyre të padrejtë për të ankuar apo protestuar për të drejtat e shumicës së pakënaqur nga shkeljet flagrante të përjetuara për çdo ditë, sepse me veprimet e tilla ata paralizojnë shoqëritë nga liria private dhe personale. Prandaj, mos e shitë lirinë e shtrenjtë që e gëzon si qenje njerëzore për një demokraci të djallëzuar politik! Cornelio Nepote shumë bukurë thotë; …”Jam rrëzuar, jo prej aftësisë së armiqve, por prej pabesisë së miqve”!

Më kot nuk thuhet forca e besimit tund malet nëse rebelohesh ndaj amoralitetit të shfrenuar që e kupton nga besimi (Islami) që Satani (ai që e ka shitur shpirtin djallit) me dukje evropiane të vjen nga perëndimi me detyrë parësore të rrënoj njerëzimin me fjalët e tyre Paqe&Barazi, me të cilën duan degjenerimin e popullatës nga shenjat e satanit Soros, që do ta kuptoni se ata kanë filluar planin për rrënimin e njerëzimit që në vitin 2019!

Ky është një Akt çmendurie që kërkon një përgjigje dinjitoze nga çdo njëri prej nesh  të tregoj se është qenje e formuar nga morali dhe fiqiri që i dedikohet vetëm njeriut në dallim nga krijesat tjerë të papërsosur në moral e në fiqir që jetojnë cullak si kategori kafshore!

Etiketa