Politikanët dhe biznesmenët përfituesit kryesorë këto 30 vite në Shqipëri

Lidhur me përfitimet nga ndryshimet në këto 30 vite në Shqipëri, perceptimi i qytetarëve është si më poshtë.

Ata vlerësojnë se përfituesit më të mëdhenj nga ndryshimet e tranzicionit janë politikanët. 94,9 % e të pyeturve e kanë këtë perceptim.

Më pas vijnë biznesmenët si përfitues kryesorë nga ndryshimet politiko shoqërore që ka pësuar Shqipëria nga vitet 1990’, 91,6 % e të pyeturve e konfirmojnë këtë gjë.

Ndërsa për sa kanë përfituar qytetarët e zakonshëm nga këto ndryshime, 62,8 % mendojnë se qytetarët e zakonshëm janë të tretët në radhë si përfitues nga ndryshimet që ka pësuar vendi./euronews

Politikanët dhe biznesmenët përfituesit kryesorë këto

Politikanët dhe biznesmenët përfituesit kryesorë këto

Politikanët dhe biznesmenët përfituesit kryesorë këto

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne