Pranvera është “ulur”

Pranvera është “ulur” kudo dhe fëmijët e ndjejnë më shumë nga të gjithë, energjinë që natyra “çliron” në pranverë. Sot këta fëmijë janë 2, 3, 4 apo 5 vjeç, çfarë rëndësie ka. Rëndësi ka që ne të rriturit, ti nxitim ta jetojnë, shijojnë dhe zbulojnë për atë që janë. Vitin tjetër, vërtet do të vijë prap pranvera, por fëmijët nuk do të jenë më 2,3,4 apo 5 vjeç, por një vit më shumë. Kjo pranverë nuk vjen më, edhe pse do të vijnë prap pranvera. Prandaj prindër, bëni të mundur dhe ndihmojini fëmijët, ta jetojnë këtë pranverë ashtu si ajo është, me ngjyra dhe gjallëri.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne