May 1, 2017

Sulm terrorist në Tiranë

Tirane- Një automjet ka shpërthyer mbrëmjen e kësaj të hëne reth orës 23:00 pranë Prokurorisë së Përgjithshme, në Tiranë. Dyshohet se automjetit tip “Smart” i

Read More

Pranvera është “ulur”

Pranvera është “ulur” kudo dhe fëmijët e ndjejnë më shumë nga të gjithë, energjinë që natyra “çliron” në pranverë. Sot këta fëmijë janë 2, 3,

Read More