Shqiperia

Prezantuesi shqiptar habit me deklaratën: 90% e femrave janë k*rva

Është njëri prej moderatorëve më të njohur në Shqipëri.

Fjala është për prezantuesin, Kelvi Kadilli i cili për publikun njihet prej emisionit “Pop Culture”.

Por, para disa muajve ai ishte futur edhe në muzikë, e që projekti i parë i tij i është kushtuar femrave dhe mban titullin “Vajzat e fshatit”.

I ftuar në emisionin ‘Late Night Show’, Kadilli tha se kënga ironizon femrat ndërsa tha se 90 % e tyre janë k*rva.

Kelvi Kadilli: Ironizoj gjithë popullatën, 90% e njerëzve janë të tillë.

Kastro Zizo: I bie që 90% të femrave po na i nxjerr kurva?

Kelvi Kadilli: Shumica ashtu janë Kastro, tani të lutem.

Kastro Zizo: Nuk e pranoj.

Kelvi Kadilli: Nuk e di, çfarë shikoj natën. Ka edhe goca shumë të mira por…

Kastro Zizo: Mund të themi 10% për të qenë realist. 10% e femrave. Pot të futesh tek meshkujt nuk e ke idenë sa është përqindja e lartë e meshkujve kurva në këtë vend.

Kelvi Kadilli: Sigurisht.

Kastro Zizo: Femrat që janë të tilla duhet të dalin hapur. Të thonë jemi kurva se kështu dua ta shijoj jetën.

Kelvi Kadilli: Ky është problemi se nuk dalin hapur. Po të dilnin hapur do ishin të gjithë më të lumtur.

Kastro Zizo: Ndërsa meshkujt është problem i madh, janë më të poshtër.