Shqiperia

Probleme me pasurinë/ Shkarkohet prokurori i Tiranës…po hetonte dosjen e dëmtimeve nga tërmeti dhe falsifikimet e biletave të autobusëve

omisioni i Pavarur i Kualifikimi ka shkarkuar nga detyra prokurorin e Tiranës, Alket Mersini.

Mësohet se Mersini nuk rezultoi i pastër një nga kriteret e vlerësimit, atë të pasurisë.

Prokurori ka pasur në dorë dy çështje të rëndësishme, atë të dosjeve të dëmtimeve nga tërmeti i 26 nëntorit dhe i falsifikimeve të biletave të autobusëve./Shqiptarja

OPINIONE