PSE PERËNDIMI CILËSON MUSLIMANËT SI POPULL “TERRORIST”!

Savash VELIU
Janë rëfenja të dhimbshme të popujve narativ autokton që u ndëshkuan e u likuiduan prej fytyrës së dheut nga të njëjtët barbar romak antik apo romakët perëndimor të sotëm!
Sot me të madhe bëhen fushata antiislame duke përhapur islamofobi si terrorizëm brenda perëndimit të çfaqura herë nga majtistët e herë nga djathtistët ekstrem qëllimisht të poshtërojn apo të frikësojn muslimanët kudoqifshin në këtë glob.
Çështë israeli për arabët e njëjta është armenia për turqitë.
Janë dy shtete kreatura apo fabrikate të krijuara enkas nga sionistët për të ndarr popujtë e njëjtënga njëri tjetri.
Si shtet Armenia u formua nga tokat turke të ngulitur si thikë mes tokave të Turqise dhe Azerbejxhanit që ndau turqit në dy bota të veçanta.
Më pas me të njëjtin qëllim u formësua shteti Israel në trajtën e thikës së ngulitur mes zemrës së Arabëve që arabët të Magrebit ti ndaj nga arabet e Hixhazit përmes Detit të Kuq.
Kështu popujt të ndarë më leht kontrolloheshin nga imperialistët sionist. Dy popujt më të medha muslimane të ndarë bashkë me tokat dhe gjithë pasuritë e tyre marramendëse iu nënshtruan vullnetit të israelit dhe tutorëve perëndimor.
Për këtë shkak u sajua e u shpif “Gjenocidi Armen”, më vitin 1915, tu sherbej si preteks kërcënues dhe instrument detyrues ndaj Turqise dhe popujve turk të Kaukazit nga perëndimi sionist.
Derisa në anën tjetër Israeli u forcua dhe ende forcohet nga mbeshtetjet perëndimore në ndëshkimin e palestinezëve arab të përçarë e të pafuqishëm të ngriten kundër dhunës dhe vrasjesë së vëllezërve arab, sepse çdo mbështetje ndaj palestinezëve etiketohet si Antisemitizëm, një akt i shpifur sërish nga perëndimorët sionist gjatë LDB-së, me kusht të heshtet çdo gojë që merr guxim të kundërshtoj israelitët!
Kjo është fytyra reale e botës perëndimore që gjithnjë trillon dhe shet veten për demokrat dhe civilizues.
Po ata janë kreatorët dhe përpiluesit e Historive të trilluara Politike pa mbështetje ligjore dh,e fakte arkivore akademiko-Historike. Është një maskë negative që duhet të çjerret e të hudhet në skrapin e plehrave historike si një Mashtrim nga më të Medhat të Historisë së Njerëzimit!
Pra. Edhe Shqiptarët pas perandorisë osmane nuk kaluan më mirë se këta dy popujë të shtyllës së perandorisë së madhe në këtë morri ngjarjesh të vrasjes kolektive dhe ndarjes së shqiptarëve në copëza të vogla me ndihmën e botës perëndimore përmes dorasve sllavo-grek.
Para syve të perëndimit u bënë të gjitha këta gjenocide të hapura ndaj shqiptarëve por kurrë nuk u cilësuan grekët apo serbët si popuj gjenocidial sepse janë nën ombrellën e perëndimorëve!
Një Popull i vogël si Shqiptarët nuk guxon të qëndroj i copëtuar sepse kjo sjellë fundin e tyre fatale, dhe nëse nuk arrijnë të bashkohen si popullë do të zhduken si kombë dhe etni autoktonë brenda kohës!!!

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne