PSEUDOSHTETI I KOSOVËS I VËNË SANKSIONE EKONOMIKE IRANIT

Nga Bajramm Shabani
Kosova i vë sanksione ekonomike IRANIT sa keq tash ka për tu shkatërruar IRANI, Kosova deri tani e ka furnizuar IRANIN me çipa për raketa, me uranium të varfëruar, me suxhuk të Prizrenit dhe me flija. Irani është në panik me pa nje iranianë dhe me tha mosni he burra me sanksione ekonomike ndaj IRANIT, sepse IRANI do të falimentoj si shtet. Sa keq është kur nuk je shtet sovran por je koloni dhe korporatë e kryqezatave perendimore, pastaj thonë Irani nuk po e njeh pavarësinë e Kosovës.
IRANIN nuk kanë mundur ta dëmtojnë sanksionet ekonomike të Perendimit qe 45 vite e lëre me sanksionet e Kosovës.
Çfarë prodhon Kosova që ti veje sanksione ekonomike Iranit përveç suxhukit dhe flijave, a nuk do të ishte më mirë sikur Kosova te hesht e te kerkoj që të njihet nga Republika SHIA Islame e Iranit. Kosova i ka shpallur organizata terroriste Hezbollahun dhe Hamasin dhe pastaj thonë pse Irani nuk na njeh, me keto politika që po bëjnë marionetat e Perendimit kurrë nuk do te njihen nga IRANI dhe Rusia. Irani është shtet 10 mijë vjeçarë ndërsa Kosova është BANANE REPUBLIKË e angloamerikanëve dhe e frankogjermanëve, e cila ekziston si pseudoshtet nga 2007.
Gjithmonë shqiptaret janë pozicionuar gabimisht, gjatë luftës së dytë botërore forcat shqiptare ne krye me kriminelet Xhafer Devën dhe Bedri
Pejanin vranë dhe denoncuan jahuditë te nazifashistët gjerman. Ndersa sot shqiptaret e Kosoves qe dje i luftuan jahuditë per llogari të nazifashistëve, pikërisht këta sot janë vërë në mbrojtje të SIONIZMIT dhe ne sherbim te nazifashistëve të NATO-s kunder kauzes se popullit palestinez. Popull pa dinjitet, pa krenari, pa identitet, pa histori gjithmonë në shërbim të më të fortit./gazetaimpakt

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne